White Obsession    White Swiss Shepherd Dogs

Wat is nieuw


12 maart 2014
Django is goedgekeurd voor fokdoeleinden door de RZWH! Wij hopen met deze gezonde, charmante , knuffelgekke, uiterst sportieve dekreu, uit een mix van prachtige bloedlijnen, een toevoeging te kunnen bieden aan het ZWH bestand.<

9 maart 2014
Django heeft deelgenomen aan de Kampioenschapsclubmatch van de RZWH en heeft een mooie 2e plaats behaald. Daarna is hij aangekeurd, uitslag volgt.

12 januari 2014
Helemaal trots, Django's debuut op behendigheidswedstrijd na slechts 10 lessen, jumping tijdfout, vast parcours 6e plaats en spel 8e plaats, van 53 deelenemers in zijn klasse!

20 december 2013
Helemaal blij met de officiele uitslagen van Django (Eliot of the Swiss Valley); HD A (vrij) norbergw. 38, ED 0 (vrij), MDR1 +/+ (vrij). Tevens is z'n DNA profiel opgeslagen bij Dr van Haering Laboratorium.

8 december 2013
Cerdik en Gengsi lopen voor team "Way 2 Go" van de KC Hoogeveen mee in de wintercompetitie agility.

23 november 2013
Dango is geslaagd voor behendigheid beginnners!

22 oktober 2013
Django is inmiddels ruim een jaar bij ons, het was even hard werken met deze "high energy" herplaatser, maar zou hem voor geen goud willen missen, een heerlijke knuffel hond en wat een geweldige werker! Een super toevoeging in onze geweldige roedel!

20 oktober 2013
Cerdik en Gengsi hebben in het team van "onze" hondenclub KC Hoogeveen meegedaan aan de Jonkheer Gockinga Bokaal, een teamwedstrijd in G&G en Behendigheid, waar verschillende hondenscholen uit heel nederland de strijd aan gaan. Cerdik heeft de G&G 2 voor zijn rekening genomen en Gengsi liep in de behendigheidheid A-klasse, we zijn als team op een mooi 2e plaats geëindigd!

6 oktober 2013
Het afscheidsfeestje van Cerdiks 2e nest stond alweer voor de deur. Natuurlijk zijn we geweest, opdat de nieuwe pupeigenaren ook met pappa kennis konden maken. Wederom allemaal lekker vrije pups, een open karakter, goed gezond en plaatjes om te zien. Ook nu gaat er een hondje naar het buitenland. Dit keer naar Zwitserland...... dus met recht een Zwitserse Witte Herder!

21 september 2013
Wij hadden vandaag een mini reunie. Enkele puppen van Cerdik en Gengsi waren in Holland en kwamen bij ons op bezoek.

7 augustus 2013
Cerdik is weer pappa! Daar de pups van El Shameera vom Genfbachtal x Dari Intan Putih Cerdik zich geweldig ontwikkeld hebben,(nu 2,5jaar) is er besloten om voor Shameera's laatste nest deze combinatie nogmaals te herhalen en met succes! Werderom zagen 11 prachtige gezonde pups het levenslicht en evenals het A-nest 8 jongens en 3 meiden. Helaas deze keer wel verdriet, er kwam een 12e pup op de wereld, een prachtig teefje, maar zij werd helaas levenloos geboren en ondanks de inspanningen van Shameera en Tanja (de fokster) hebben ze niks meer voor haar kunnen betekenen. Een hele domper op de feestvreugde. Gelukkig gaat het met Shameera en de overige 11 pups heel goed. U kunt ze volgen via deze link. Bij deze wil ik Tanja en co. dan ook nog even bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze toppers en hopen we dat ook deze pups weer zo'n geweldig huisje zullen vinden als hun (half) broertjes en zusjes. Ook als dekreuhouder vinden we het geweldig om op de hoogte gehouden te worden van de ontwikkelingen van het nageslacht, dus foto's en berichten zijn van harte welkom!

16 juni 2013
Tijd voor Django's 1e show! Eigenlijk was hij er nog niet helemaal aan toe, daar we Django (Eliot of the Swiss Valley) pas met 8 mnd. in ons gezin mochten opnemen. We hebben een flinke inhaalslag moeten maken, maar aangezien het de 1e kampioenschapsclubmatch van de RZWH was wilden we er toch graag bij zijn. Zoals al verwacht heeft onze jongster nog even nodig om uit te groeien, maar voor nu een prima rapport en als 4e geplaatst met een ZG! Wat ons vooral blij maakte was het feit dat hij zo lekker ontspannen met z'n big smile rondliep. Aangezien hij tot bij ons z'n intrede deed eigenlijk weinig was gewend, was dan ook de laatste regel in het keurrapport de kers op de taart; Mooi en vriendelijk gedrag!

25 mei 2013
Micha en Gengsi zijn ook van start, hun 1e wedstrijd in de A-klasse, 3x een mooie 7e plaats (67 deelnemers).


30 april 2013
Op de 4e wedstrijd Agility met Cerdik, de laatste 2 Utjes behaald, Cerdik en Daniëlle promoveren naar de B1.

4 december 2012
Django heeft zijn eigen pagina en ook de fokker van Django staat onder links.

10 september 2012
Onze witte roedel is onverwacht, maar niet ondoordacht, versterkt met Eliot of the Swiss Valley, roepnaam Django! Door vervelende omstandigheden bij zijn nieuwe gezin, moest deze lieve jongen worden herplaatst. Het is een geweldige leuk hond, wat precies in onze roedel past. Hij is de zoon van Chika of the Swiss Valley en Tender Talos of the Heart of Lotion. Wij hopen deze vrolijke frans een fijne toekomst te kunnen bieden in de hondensport en wanneer hij aan alle fokreglementen voldoet met deze mix van oude met nieuwe lijnen weer een interessante, stabiele, dekreu kunnen bieden.

2 september 2012
Eindelijk was het zover, waar we het hele jaar naartoe gewerkt hebben, het NK G&G.Gedurende het seizoen kon je punten verzamelen voor het NK, uiteindelijk mogen de beste [in G&G1] 18 combinaties meedoen aan het NK, we zijn uiteindelijk ondanks al mijn stress op de 9e plek geëindigd en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

25 augustus 2012
Jeahhh..... Cerdik heeft zich met een 12e plaats in het wedstrijdklassement G&G1 [obedience] 2011/2012 weten te plaatsen voor het NK 2012 op 2 september 2012 in Berghem (Oss)!

De tijd vliegt ! Vandaag alweer het afscheidsfeest van Gengsi's pupsels. Allemaal geweldige nieuwe gezinnen gevonden. Eén van de pups wordt zelfs opgeleid als hulphond ....."gaat dat lukken jongen? Zeker pappa!". Klik hier voor meer foto's.

29 juni 2012
Hoeraaaaaaaaaa de puppen van Gengsi en Shameera zijn geboren! Maar liefst 10 prachtige, levendige, gezonde puppies zagen vandaag het levenslicht. Alles over het B nest kunt u hier volgen.

17 juni 2012
Cerdik heeft vandaag zijn 4e wedstrijd Agility gelopen [1e x open klasse] en Gengsi mocht vandaag voor het eerst aantreden in de debutanten. Cerdik 2x foutloos [vp 3e en jp 6e], overall 2e van alle open klasses [small-medium en large, 36 deelnemers]. Gengsi vast parcours foutloos [4e] en jumping disk, overall 11e van alle debutanten [31 deelnemers]. Hier een foto van Cerdik en hier van Gengsi.

9 juni 2012
De dekking is geslaagd! Op You Tube is een video te zien van de echo van de 42e dag. Wij wachten in blijde spanning af! De pups worden eind juni verwacht !

28 april 2012
Cerdik & Daniëlle hebben vandaag tijdens de Cynophilia wedstrijd behendigheid bij KC Assen een eerste U gehaald op de Jumping; een foutloos rondje binnen de standaard parcours tijd ! Zie hier de beelden.

26 april 2012
Gengsi heeft eind april z'n eerste dekking gehad en wel met de Duitste teef El Shameera vom Genfbachtal van kennel of White Night.

23 april 2012
Pups Cerdik deze maand 1 jaar oud: nieuw filmpje en foto's ! Zie bij nakomelingen Cerdik.

28 november 2011
Gengsi heeft vandaag zijn diploma Behendigheid beginners gehaald.

3 september 2011
De 1e terugkomdag van de puppen van Cerdik op het Sahlenburgerstrand (Cuxhaven,Dld.) was een succes. Jammer genoeg zijn verschillende puppen ver weggegaan (o.a. Rusland), maar toch 5 van de 11 puppen aanwezig. Het was een supergezellige dag ! Zie hier de foto's.

21 juli 2011
Gengsi heeft officieel HD A (Norberg waarde 38) en is vrij van ED !

17 juli 2011
Gengsi heeft vandaag tijdens de G&G-wedstrijd bij de HSV De Nevelhorst in Didam zijn Landelijk G&G-1 diploma gehaald !

9 juli 2011
Tijdens hun eerste wedstrijd behendigheid bij de KC Noordoostpolder hebben Cerdik en Daniëlle in de debutantenklasse een mooie 7e plaats op Vast Parcours behaald en een 6e plaats op de Jumping !

21 mei 2011
De puppen van Cerdik en Shameera zijn inmiddels 6,5 week oud. Klik hier voor een filmpje van het jonge grut.

20 april 2011
De eerste foto's van de puppen van Cerdik en Shameera staan onder nakomelingen Cerdik.

4/5 april 2011
Hoeraaaa!!! De puppen van Cerdik en Shameera zijn geboren! De eerste pup zag op 4 april om 23.00 uur het levenslicht en de rest volgde vlot daarna. Uiteindelijk heeft Shameera een prachtig elftal op de wereld gezet; 8 heren en 3 dames met een geboorte gewicht van 420-520 gram. Moeder en pups maken het goed en zijn hier live te bewonderen ! Foto's volgen binnenkort.

15 maart 2011
De dekking is geslaagd! Op de site van Shameera is een video te zien van de echo van de 6e week. Wij wachten in blijde spanning af! De pups worden verwacht rond 5 april !

2 februari 2011
Cerdik heeft begin februari z'n eerste dekking gehad en wel met de Duitste teef El Shameera vom Genfbachtal van kennel of White Night.

21 november 2010
Gengsi en Micha zijn vandaag geslaagd voor het landelijk GG-B examen.

10 oktober 2010
Cerdik en Daniëlle hebben vandaag tijdens de Gockinga bokaal 2010 in Hilversum goed gescoord bij de GG1-ers; 241 punten en een mooie 8e plaats van de 24 deelnemers !

3 juli 2010
Weer U-tjes voor Cerdik en Gengsi tijdens de Clubmatch van K.C. Hoogeveen.

15 mei 2010
Cerdik heeft vandaag zijn GG1 diploma gehaald !

13 mei 2010
Gengsi en Cerdik hebben beiden uitmuntend gescoord tijdens de Joe Kat Show (CAC-tentoonstelling voor herdershonden en veedrijvers) op Hemelvaartsdag in Arnhem.

6 maart 2010
Gengsi en Cerdik scoren een ZG en U op de Martinidogshow in Groningen.

14 februari 2010
Gengsi en Cerdik scoren beiden een U tijdens de clubmatch van K.C. G.N.O.N. in Emmen.

31 januari 2010
De MDR1-uitslag van Gengsi is binnen: +/-.

12 december 2009
Gengsi en Micha zijn vandaag geslaagd voor het B-diploma met 91 punten.

21 november 2009
Vandaag is onze site online gegaan !

 

Fotogallery

 Klik op de foto voor vergroting